You are here
Home > Politik

Enhedslisten er ikke sat i verden for at gøre Løkke eller Frederiksen til statsminister

Som reaktion på de seneste dages kaotiske parlamentariske situation opfordrer Pernille Skipper vælgerne til at fokusere på de enkelte partiers politik, når de står i stemmeboksen.

Pernille Skipper mener, at det ikke er nok at vælge mellem Løkke eller Frederiksen.

”Enhedslisten er ikke sat i verden for at gøre Løkke eller Frederiksen til statsminister. Vi er sat i verden for at gøre en forskel,” siger hun.

Øvrige citater fra talen

”Dansk Folkeparti er sure på Liberal Alliance. Liberal Alliance er sure på regeringen, især efter de selv er kommet med i den. SF er sure på Radikale, der blandt andet er sure på Dansk Folkeparti. Socialdemokraterne er sure på Enhedslisten, vi er sure på Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne. Og Alternativet er til yoga.”

”Så til Dansk Folkeparti: Ja, I må mene, hvad I vil. Jeg er ligeglad med, om I er stuerene. Det er også helt i orden, at I godt kan lide frikadeller, det kan jeg også. Men I ejer ikke Dannebrog. I ejer ikke Danmark. Det gør vi alle sammen. Også dem af os, hvis forældre kommer fra et andet land. Også dem af os, der ikke har boet her så længe.”

”De kalder sig selv den grønneste regering nogensinde. Men regeringens klimapolitik går kort sagt ud på at lade opvasken stå til de næste.”

(Visited 17 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Skriv et svar