You are here
Home > Udland

Bekymrende at Tyrkiet vil ramme kurdiske politikere i Europa

Det schweiziske politi meddeler, at den tyrkiske efterretningstjeneste har blandt andet gennem deres arbejde i de tyrkiske moskeer og ambassader haft til mål at ramme de kurdiske politikere i Vesten. SF-profilen Serdal Benli er bekymret for, at et lands efterretningstjeneste truer et andet lands demokrati.

Nyhedsmediet Nudem skriver, at det schweiziske politi meddeler i en officiel pressemeddelelse, at den tyrkiske efterretningstjeneste har haft et bestemt mål med at være efter de kurdiske politikere i Vesten.

Serdal Benli, som selv har kurdiske rødder, finder det uacceptabelt, at den tyrkiske efterretningstjeneste vil ramme kurdiske politikere i Europa.

“Det er selvfølgelig bekymrende, at et lands efterretningstjeneste truer et andet lands demokrati. Det er uacceptabelt, at den tyrkiske efterretningstjeneste vil true kurdiske politikere i Europa. Vi skal fordømme det og gøre alt for, at dette ikke kan lade sig gøre. Også her hjemme, hvor disse efterretningsarbejder fra tyrkisk side også pågår. Tyrkiet skal ikke true EU-borgere til tavshed, uanset hvem de er, og hvor de har rødder fra,” siger han.

(Visited 322 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Skriv et svar