You are here

Valgkamp 2017

Af Pia Olsen Dyhr

Det er svært at tørre det brede smil af læberne, når man, som jeg, rejser landet tyndt. Blot i dag når SF-mobilen Vejle, Odder, Fredericia, Slagelse og Roskilde. Der er fart på. Og sådan har det været de sidste par uger. Det er en fornøjelse! For alle steder, hvor jeg kommer, møder jeg de sejeste SF’ere – ildsjæle, der gør en forskel hver eneste dag.

For blot at nævne nogle enkelte (for listen er virkeligt lang, og jeg kan desværre ikke nævne jer alle sammen her): Folkeskolelæreren, der gør en forskel i de udsatte boligområder i Køge, aktivisterne, der kæmper for at fjerne farlige giftdepoter i Lemvig og Varde, kandidaterne i Horsens, der arbejder for at få tilliden tilbage til de offentligt ansatte, SF’ere, der kæmper for at arbejdsløse og syge får en ordentlig behandling.

Jeg har mødt unge, børnefamilier, såvel som ældre, der alle har det til fælles, at de ved, hvad de taler om og har et hjerte, der banker for de udsatte borgere i det her land, for at få en grønnere og mere bæredygtig politik og for at alle børn skal have den bedste folkeskole, de bedste børnehaver, ja, i det hele taget have de bedste forudsætninger for et godt liv uden stress og jag.

Det kan godt være, at vi ikke er Danmarks største parti, men vi er i den grad i superligaen, når det handler om at levere kampklare, positive og dedikerede kandidater og medlemmer. Og godt for det, for der er i den grad brug for SF i kommuner og regioner. Det er her velfærden leveres, det er her beslutningerne kommer tæt på borgerne. Det er her snakken og de flotte ord bliver gjort til virkelighed. I er velfærdsstatens hjerte.

Så tak fordi, I knokler derude. Nu gælder det om at holde dampen oppe og give den fuld skrue de sidste dage, hvor mange beslutter, hvor de vil sætte krydset. De skal selvfølgelig sætte det ved liste F og ved alle derude, der gør Danmark bedre hver eneste dag. Så giv den en ordentlig skalle helt frem til valgstederne lukker. Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre.

Sammen er vi stærkest.

*Forfatteren er selv ansvarlig for sine holdninger, som ikke nødvendigvis repræsenterer redaktionens synspunkter.

INFO: Pia Olsen Dyr er formand for SF.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Skriv et svar